Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 11:00 1 362 5

Азар: Ако бях като Роналдо, щях да се побъркам

  • реал мадрид-
  • еден азар-
  • кристиано роналдо-
  • футбол

По-добре бира с приятели, отколкото като Роналдо

Азар: Ако бях като Роналдо, щях да се побъркам - 1

Бившият футболист на Реал Мадрид Еден Азар сподели, че никога не бих се подложил на режима на Кристиано Роналдо.

Белгиецът обяви край на кариерата си през октомври 2023-а едва на 32 години. По време на престоя си на „Бернабеу“ той бе измъчван от множество контузии, имаше и огромен проблем с килограмите и за четири години игра в едва 76 мача. „Не, не бих бил аз, ако правех като Роналдо“, заяви Азар в интервю за френския „Екип“.

“След тренировка той киснеше по един час в ледена вана. Мерси, но това не е за мен. Предпочитам да съм със семейството, с приятелите. Играем по два часа карти, пием бира, децата се забавляват в градината. Това е моето възстановяване. Ако бях като Роналдо, щях да се побъркам“, заяви Азар, който е баща на три момчета.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво!!!

    6 13 Отговор
    много добро изказване точно в десетката на комплексаря!!! това е нещото което роналдо неможе да осъзнае защо го превъзхожда меси ами защото меси е талант и всичко му идва от вътре до като роналдо е комплексиран и всичко за него е тренировки който неможе тренира до припадък който може тренира за да подържа форма и в рамките на нормалното…

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Хаха

    15 3 Отговор
    Затова и Азар няма успехите на Роналдо! Беше много талантлив безспорно, но само с талант, без труд и това не е малко!
  • 3 Бегай !

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "браво!!!":

    То и Стоичков обикаляше кръчмите.За това завърши безславно.Сега обикаля като цветарка да проси пари.
  • 4 пфф

    4 3 Отговор
    Този пенсиониран и гелосан позьор докога ще ни го натрапвате на вниманието?
  • 5 Леле!

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "браво!!!":

    Имаш ли представа колко нелепо звучи написаното от теб?! Страхотен пример в живота - чакам на талант/късмет и това е - безспортно най-мечтаната мотивация за младите! Изобщо няма да доближа темата за Роналдо/Меси, в общ план се срамувам от това, което си написал!