Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 16:00 1 934 6

Наш елитен отбор уволни треньора си

  • иво тренчев-
  • пирин-
  • футбол-
  • треньор-
  • уволнение

Новото треньорско ръководство ще бъде представено в четвъртък (8 февруари), когато ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещето на "орлетата"

Наш елитен отбор уволни треньора си - 1

Пирин официално обяви раздяла с наставника Иво Тренчев и неговия екип. От клуба разкриват, че промяната е продиктувана от разговор с бъдещите инвеститори, с които са били планирани основните приоритети в рамките на следващите шест месеца.

Новото треньорско ръководство ще бъде представено в четвъртък (8 февруари), когато ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещето на "орлетата".

"След разговор между ръководството на ОФК Пирин (Благоевград) и бъдещите инвеститори, бяха планирани основните приоритети в развитието на клуба в рамките на следващите шест месеца. Сред водещите цели са финансовото оздравяване и промяната в спортно-технически аспект.

Първите действия в тази посока бяха осъществени, като едно от основните и в същото време трудни решения бе свързано със смяната на настоящия треньорски щаб на представителния отбор.

Новият старши треньор и неговият екип ще бъдат представени в четвъртък, 8 февруари, на пресконференция, на която ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещото развитие на клуба. Информация относно пресконференцията ще бъде предоставена допълнително.

В следващите дни тренировките на отбора ще бъдат водени от Мирослав Митев и спортния директор Петър Михтарски.

ОФК Пирин благодари на Иво Тренчев и неговия екип за положените усилия и постигнатите резултати и им пожелава успех!", написаха от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е вицът на деня

    6 1 Отговор
    ех че веселба само като си го помисля и умирам от смях “ …наш елитен отбор…”
  • 2 Юбилярът

    2 1 Отговор
    Мерси,фани ми го изтърси!
  • 3 среднощен

    3 2 Отговор
    Елитен, елитен, колко да е елитен? Само на цвят на екипите го докарва до елитния Лудогорец...
    ОФК "Пирин" (Благоевград) е много далече от ПФК "Пирин" Бл-град...
  • 4 Бербатов що не стане треньор

    4 0 Отговор
    Да влезе в някой европейски турнир

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бербатов що не стане треньор":

    Защото е таап като гаа...лоо.ш!
  • 6 Реалист

    3 0 Отговор
    Така се прави за да се подари мача на Лефски от първия кръг.