Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 10:00 1 520 1

Клубът, който вкарва милион в Левски

  • дарлан-
  • ухан три таунс-
  • левски-
  • трансфер-
  • дубай-
  • футбол

Дарлан е минал медицински прегледи в Дубай, където Ухан води зимна подготовка

Клубът, който вкарва милион в Левски - 1

Левски ще прибере около един милион лева от продажбата на бразилския плеймейкър Дарлан. Трансферът на 25-годишния футболист може да се счита за сигурен, тъй като всичко между страните е договорено, стана ясно вчера, пишат колегите от БЛИЦ.

Новият отбор на Дарлан е Ухан Три Таунс, който преди две години направи истинска сензация в китайския футбол. Основаният през 2013 г. се нуждаеше от осем години, за да стигне до втора дивизия, където се задържа само един сезон. През 2022 г. влезе в елита и още в първата си година в Суперлигата спечели шампионската титла. През миналия сезон обаче последва срив и седмо място в класирането.

Според информациите, Дарлан е минал медицински прегледи в Дубай, където Ухан води зимна подготовка. Трансферът на бразилеца ще бъде на стойност около 700 000 долара. От тях 30% ще бъдат за бившия клуб на халфа Гремио. Това са 210 000 долара, което означава, че за Левски остават 490 000, което е близо един милион лева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    2 0 Отговор
    Ето това е един наистина прекрасен трансферен удар.Не съм сигурен дали има дори един запалянко,който да е убеден,че това момче ставаше за Левски.Сега остава ръководството да купи 3-4 млади и надеждни бразилчета,които след 2-3 години да донесат нови солидни приходи.Но като зная нашенския манталитет се съмнявам,че това ще се направи.