Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 13:00 1 649 1

Шампионът на Саудитска Арабия чупи световния трансферен рекорд, за да привлече Салах

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • трансфер-
  • ал итихад

Плаща на Ливърпул умопомрачителните 235 милиона евро

Шампионът на Саудитска Арабия чупи световния трансферен рекорд, за да привлече Салах - 1

Саудитският Ал Итихад не се е отказал от идеята да привлече Мохамед Салах и е готов да плати на Ливърпул умопомрачителните 235 милиона евро за нападателя, твърди The Athletic.

31-годишният футболист има договор с английския гранд до следващото лято, но все още не е решил дали да го продължи и се появиха нови спекулации за напускането на Анфийлд.

Ако „червените“ приемат офертата на саудитския клуб, това ще бъде най-големият трансфер за всички времена, надминавайки рекорда на Неймар, който премина от Барселона в Пари Сен Жермен за 222 милиона евро.

Салах отбеляза 18 гола и асистира девет пъти в 27 мача във всички турнири с фланелката на Ливърпул през сезона.

Египтянинът премина в Ливърпул от Рома през 2017-а година за около 52 милиона евро и наскоро вкара своя гол номер 200 за Ливърпул във всички турнири, превръщайки се в петия играч в историята на клуба, който достига до това постижение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 космат металист

    1 0 Отговор
    Прибирай кеша! Цял отбор ще си купят за тия пари