Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 15:29 2 409 3

Памела цялостно изглежда страхотно, а сякаш прическата ѝ е върхът на прелестта... (СНИМКИ)

  • спорт

Памела е толкова лъчезарна

Памела Райф е фитнес инфлуенсър. Тя е много красива и със спортна фигура на отлично равнище. Лъчезарна е. Има много фенове в Инстаграм и качи снимки от ваканция на Малдивите. Отличната фигура, стилния бански, сияйността са в комплект и с очарователна прическа с 2 плитки. Каква красота, разбира се природата пък е без коментар, разкошни кадри:


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин🇧🇬

    2 2 Отговор
    Хубава е момата ама лоша глава и се е паднала
  • 2 да ходи да си гледа родата ,

    1 0 Отговор
    а не по цял ден да е заета с инфлуенсърство . Венци стефанов посъветва божинов и николета така да правят . Това да се снимаш гол не е работа . Ама те изкарват добре . Един футболист в бг - заем кола , игра в престижен клуб - славия . По медия нещо . това е . нов меси няма . мързи ги . войниците на всу са дебелаци .
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор
    Мусака мое ли да праи ?!?!