Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 10:30 2 940 13

Любопитна реакция на Антъни Иванов след ареста

  • антъни иванов-
  • плуване-
  • спорт-
  • арест

Във Фейсбук 24-годишният плувец сподели снимка от басейн с час 7:10, което би трябвало да означава началото на неговата тренировка

Любопитна реакция на Антъни Иванов след ареста - 1

Плувецът Антъни Иванов реагира по интересен начин на новината за неговия арест. Той направи това с публикации в социалните мрежи.

Във Фейсбук 24-годишният плувец сподели снимка от басейн с час 7:10, което би трябвало да означава началото на неговата тренировка. След това Антъни Иванов добави кадър с новия си плувен екип, който вече веднъж публикува на 26 януари.

„Първо включване на фастскина за годината! Доста интересна тренировка предстои“, написа Иванов към снимката с новия бански.

Рано тази сутрин стана ясно, че Антъни Иванов е бил арестуван в Благоевград заедно с друг спортист – Борис Панайотов. У двамата са намерени следи от канабис.

Както е известно, в момента плувецът е със спрени състезателни права заради обидни коментари към ръководството на Българската федерация по плувни спортове.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Със следи от канабис

    19 11 Отговор
    Тея вече и за притежание ли арестуват?
    А че повечето куки и СОД-аджии са дилъри?
    Оня ден четох, че дори в Германия легализирали тревата.
    Аз не пуша, но шмърам. Трябва да ви кажа, че всичко това е модерно, защото е забранено.
    Ако бъдат легализирани наркотиците ще стане като в латинска америка. Бил съм там. Никой не употребява.
    Коката за местните е от 2 до 5 долара грама. Само някакви бездомници ползват наркотици, защото там това не е критерий за престиж и охолен живот. Точно обратното.

    Коментиран от #3

  • 2 Сила

    23 1 Отговор
    Абе НАГЛЕЦИ, оставете момчето на мира!!! Тонове амфетамини се произвеждат и продават в България!!! Най големите дилъри и консуматори на наркотици са ОПГ МВР БГ!!!
  • 3 БеГемот

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Със следи от канабис":

    Абе не е проблема ,че се тровите ваша си работа ....проблема е ,че ставате неадекватни ,порастват ви крила и ставате опасни за нормалните...

    Коментиран от #5

  • 4 Буквоядец

    6 1 Отговор
    За толкова малко няма кой да го арестува. Но този прекали с авторекламата!
  • 5 А като пиеш как става?

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "БеГемот":

    За един приятел питам....
  • 6 Госあ

    10 1 Отговор
    Боклуци мръсни, “ следи от канабис” и к’ви са тия следи ве ? Пияници и наркомани прости. А това за спрените му права от ръководството у България, без коментар !

    Коментиран от #7

  • 7 Щом не пиеш, не пушиш и не шмъраш

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    значи си xьoмнe.
  • 8 Шмъркан

    10 0 Отговор
    Ъъъъ какво е "следи от канабис" ...??? По тАпо същество от КУКА нема.
  • 9 Госあ

    14 3 Отговор
    Иванов може да не е Майкъл Фелбс, който открито се изказваше за канабиса, но е най добрият ни плувец от две десетилетия насам, и то в най силната дисциплина, а също така се състезава и под българския флаг, преди пастетите от федерацията да го спрат. Това нещо, като “остатъци от канабис” е толкова нелепо, че не знам има ли го в наказателния кодекс, там е упоменато количество активна субстанция ! Защото индустриалния коноп не е забранен и в България. Залата тази кампания ми прилича на режисирано хвърляне на кал върху момчето.

    Коментиран от #13

  • 10 УКО

    5 2 Отговор
    този тревоман за къде тренира световното по плувни спортове започна вече в япония или има друго за наркомани и не сме информирани от кога ще започне и къде?
  • 11 СТИГА БЕ ФАКТИ

    6 1 Отговор
    този изобщи не се друса и не се напушва ама има професионална теглилка за марихуана и не знае милия от къде е дошла в него тоя си лъже баш като истинси наркоман и си вярва...детинска грешка било бе!
  • 12 Абе абе

    1 0 Отговор
    Гей, наркоман че и плувкар беше
  • 13 Само питам

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    Т.е.ако пушиш индустриални количества коноп ти е разрешено,така ли?