Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 21:00 1 480 2

Кръв и топки за тенис по терена спряха мач в Германия за половин час

  • волфсбург-
  • унион берлин-
  • футбол-
  • бундеслига

В крайна сметка Унион (Берлин) спечели мача срещу Волфсбург с 1:0

Кръв и топки за тенис по терена спряха мач в Германия за половин час - 1

Срещата от 21 кръг на Бундеслигата между Унион (Берлин) и Волфсбург беше прекъсната общо за половин час през първото полувреме. Причините за това бяха две.

Още в 11-ата минута Андрас Шефер от домакините и Ловро Майер от „вълците“ се блъснаха и от главите им шурна кръв. Това наложи навлизането на медицински екипи.

След няколко минути играта беше подновена, но десет минути след това започна протест на феновете на Унион (Берлин), който започнаха да хвърлят топки за тенис на корт на терена. Акцията им е срещу спонсорски договор, подписан от Германската футболна лига. Играта се забави, докато служителите на стадион „Старото лесничейство“ съберат топките.

В крайна сметка Унион (Берлин) спечели мача срещу Волфсбург с 1:0. Единственото попадение беше дело на Данило Духи в 23-ата минута на добавеното време на първата част. С този успех столичният тим се откъсна на шест точки от зоната на изпадащите. Берлинчани са 15-ия с 21 точки, докато „вълците“ са 12-и с 23.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    4 1 Отговор
    В европа топките са забранени. С топки в европа не бива.
  • 2 Артилерист

    1 0 Отговор
    За да има гол в 23-тата минута на ДОБАВЕНОТО ВРЕМЕ за първата част, значи много работа са имали медицинските по главите на кюсналите се...