Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 08:29 2 604 2

Шок за Байерн Мюнхен?

  • футбол

Серията приключва?

Шок за Байерн Мюнхен? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Байерн Мюнхен стана шампион на Германия за 11-ти пореден път миналата година. Хари Кейн пък премина от Тотнъм в Байерн с обосновката, че иска да печели шампионски титли. Кейн играе силно през сезона, но това не важи за повечето му съотборници, които разочароват на фона на очакванията към гранда.

"Аспирините" се възползват от това към момента. Байер Леверкузен победи като гост вчера с 2:1 Хайденхайм и излезе убедителен лидер на Бундеслигата.

Бившият отбор на Димитър Бербатов има 58 точки от 22 мача. Байерн е с 50 т. от 21 мача. Днес баварците са гости на Бохум.

Леверкузен има шансове да шокира Байерн в крайното класиране.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    6 1 Отговор
    Как може да се толкова плитко умни бря с вашите заглавия
  • 2 Иванчо

    1 0 Отговор
    Уникално безсмислена статия с плиткоумно заглавие