Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 13:30 1 049 2

Левскар си навлече гнева на Ники Костов

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол-
  • джемили

Футболистът обърка няколко топки, а освен това не се движеше в зоните, в които желае наставникът

Левскар си навлече гнева на Ники Костов - 1


Левски победи с 10 човека Пирин с 2:1 и се изкачи до пето място във временното класиране. След двубоя треньорът Николай Костов не спести задоволството си от спечелените 3 точки в Благоевград.

В самия край на първото полувреме обаче специалистът буквално излезе извън нерви. Причина за това станаха действията Джемили.

Футболистът обърка няколко топки, а освен това не се движеше в зоните, в които желае наставникът. В крайна сметка в прекъсване на добавеното време на първата част Костов се разкрещя на играча и му дръпна гневна тирада, след като преди това ядосано хвърли бутилка с вода пред скамейката.

След случилото се бе напълно логично, че Ел Джемили не излезе за второто полувреме. Вместо него на терена се появи едно от новите попълнения - Карлос Охене.

Джемили не за първи път си навлича гнева на треньора. Това вече се случи и в есенното дерби с ЦСКА. Тогава той се появи на терена в 87-ата минута на мястото на Рикардиньо. И само няколко по-късно бе изваден за сметка на младока Преслав Бачев, въпреки че не бе контузен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дарко

    1 1 Отговор
    Левски трябва да проверява футболистите си дали са дрогирани или пияни.Защото много пари прахосват за не качествени футболисти.Трябва треньори да търсят в училищата талантливи деца за спортни школи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.