Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 17:55 1 416 3

Стилиян Петров с любопитна фраза

  • футбол

Иска задължителна промяна

Стилиян Петров с любопитна фраза - 1
Снимка: БГНЕС

Стилиян Петров е бивш капитан на България, Селтик и Астън Вила. Той е сред най-сърцатите бивши футболисти. Стан е в битката за ръководни позиции в БФС, той е част от щаба на Димитър Бербатов в борбата за управление на Футболния съюз.

Ето какво каза Петров, цитиран от БТА:
"В българския футбол трябва промяна, независимо кой е". Така Стилиян е ясен - според него дори той и Бербатов да не спечелят битката за БФС, футболът ни трябва да претърпи промени.

Не сме играли на Мондиал за мъже този век. На ЕП от 2004 година. Нямаме футболист в световен гранд като Ман Юнайтед. Бербатов беше съголмайстор дори на Висшата лига за този тим. Преценете сами дали Стилиян е прав?


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами да

    10 3 Отговор
    Успех на Стилиян и Бербатов!
  • 2 Вай

    3 0 Отговор
    След колко време,ще се класираме,на някое първенство?Преди89г.имаше Отговорници,срокове.Напр.отг комс.секретар.
  • 3 ЗА ПРОТОКОЛА

    0 0 Отговор
    Защо Монтана родния град на Стилян няма да подкрепи Бербатов защо Враца родния град на Мартин няма да подкрепи Бербатов ЗАЩО!