Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 23:28 2 413 2

Серафим Тодоров и Ивет Горанова блестят в Dancing Stars, Горанова "нокаутира" партньора си, Сарафа като "Маската"

  • спорт

Великата Раева е жури

Серафим Тодоров и Ивет Горанова блестят в Dancing Stars, Горанова "нокаутира" партньора си, Сарафа като "Маската" - 1
Снимка: бТВ

Златната олимпийска шампионка в каратето Ивет Горанова и великият бивш боксьор Серафим Тодоров показаха танцувални умения в началото на новия сезон на Dancing Stars.

Предаването се излъчва в момента по бТВ. Сарафа е олимпийски вицешампион от Игрите в Атланта 1996. Тогава той победи Флойд Мейуъедър, който след това направи невероятна кариера при професионалистите в бокса. Нормално за хора с добра физическа подготовка, Горанова и Тодоров не разочароваха в танцувалното предаване, в което част от журито е президентката на БФХГ Илиана Раева.

В края на изпълнението на Горанова за секунда картината изгасна, а след това партньорът ѝ в танците се озова легнал на дансинга. Или става въпрос за нокаут по навик, или съдейки по усмивката на мъжа е режисиран трик. Сарафа е многократен европейски и световен шампион. Тодоров блесна на дансинга наподобявайки Джим Кери от ролята му в хита "Маската".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе

    3 1 Отговор
    А Сачева кога?
  • 2 Българин

    2 0 Отговор
    Това предаване е тотална глупост! Повърнах поне три пъти за първите пет минути и го разкарах. Абсолютна излагация.