Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 18:31 802 0

Йоахим Льов не смята да става треньор на Байерн Мюнхен

  • льов-
  • германия-
  • байерн мюнхен-
  • треньор

Настоящият треньор Томас Тухел ще напусне "червените" след края на сезона

Йоахим Льов не смята да става треньор на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият селекционер на германския национален отбор Йоахим Льов отхвърли евентуално назначение на работа в Байерн Мюнхен. Настоящият треньор Томас Тухел ще напусне "червените" след края на сезона заради незадоволително представяне, предава БТА.

"Байерн може да не се интересува от мен като треньор, но и мен не ме интересува тази работа. Бях дълго време в националния отбор на Германия и винаги съм казвал, че за друга работа в тази страна не може да става дума. За 17 години пътувах из цяла Германия и познавам добре всички стадиони и клубове, така че нямам мотивация", заяви Льов, цитиран от Билд.

Тухел пое Байерн през март 2023 година. Клубът няма да поднови договора на 50-годишния германец, който е до края на юни. Отборът от Мюнхен изостава на осем точки от лидера в Бундеслигата Байер Леверкузен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА