Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 21:00 1 089 4

Валенсия се опитва да саботира филма на Netflix за Винисиус Жуниор

  • реал мадрид-
  • винисиус жуниор-
  • футбол-
  • филм-
  • netflix

Във Валенсия са на нож с бразилския нападател заради скандала от двубоя между двата тима на “Местайя” на 21 май 2023 г.

Валенсия се опитва да саботира филма на Netflix за Винисиус Жуниор - 1

Валенсия се опитва да саботира заснемането от страна на Netflix на филм за нападателя на Реал Мадрид Винисиус Жуниор. От клуба се обърнаха към Ла Лига с призив да не издава акредитации за “Местайя” на бразилската продуцентска компания Conspiraçao, която от известно време насам следва Вини навсякъде.

Във Валенсия са на нож с бразилския нападател заради скандала от двубоя между двата тима на “Местайя” на 21 май 2023 г. Тогава тъмнокожият играч обвини феновете на домакините, че го обиждат на расистка основа. После домакините бяха наказани за това и глобени. По време на двубоя пък самият Жуниор тръгна да излиза от терена, оправдавайки се с акцията срещу него. Тогава той все пак беше разубеден, но пък така се изнерви, че си изкара червен картон. По-късно обаче Ла Лига отмени въпросния картон, което на своя страна ядоса Валенсия.

Сега, като част от планирания за 2025 г. филм за Netflix, продуцентите искат да направят снимки на стадиона на Валенсия покрай предстоящата среща между двата тима в събота вечер.

Понеже Ла Лига решава кой да получи достъп до стадиона, “прилепите” предупредиха, че са твърдо против да виждат камери там. Ако все пак Conspiraçao се сдобие с разрешително, домакините се заканиха да не им позволят да снимат каквото и да било.

Клубът от пристанищния град смята, че част от целта на филма е той и неговите фенове да бъдат показани в негативна светлина на фона на расисткия скандал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Този наистина си мяза на шебек, цвета на кожата му е просто бонус!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тома

    1 0 Отговор
    Този е голям провокатор на всяка публика и заслужава още с появяването на терена да му хвърлят банани
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.