Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 11:40 1 229 1

Легенда в тениса обяви голяма новина (ВИДЕО)

  • анди мъри-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Британецът се намира в слаба форма в последните месеци и не може да постигне силен резултат в по-големите турнири

Легенда в тениса обяви голяма новина (ВИДЕО) - 1

Бившият номер 1 в света Анди Мъри призна, че най-вероятно ще сложи край на кариерата си след края на лятото. Британецът се намира в слаба форма в последните месеци и не може да постигне силен резултат в по-големите турнири. Вчера 36-годишният Мъри загуби от французина Юго Умбер с 2:6, 4:6 в мач от втория кръг на надпреварата в Дубай.

„Най-вероятно ще приключа с тениса след лятото. Питат ме за това след всеки мач и вече ми омръзна от този въпрос. Повече няма да говоря за това от сега до момента, в който спра да играя“, сподели Мъри след поражението.

Той не уточни в кои турнири смята да участва, но със сигурност ще играе на „Уимбълдън“ и евентуално на Олимпийските игри в Париж след това. Откритото първенство на САЩ се провежда в края на лятото, но не е ясно дали влиза в плановете на шотландеца.

Той все пак уточни, че иска да участва на „Ролан Гарос“ в края на пролетта. Мъри не е играл в Париж от 2017-а година насам.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оракула от Делфи

    1 0 Отговор
    Мъри , не е чак толкова зле ,
    проблема е , че другите , тенис - звезди, са много по -добри от него!
    Чисто и просто, "бест бефор" , е вече изтекъл за него!