Last news in Fakti

1 Март, 2024 09:00 1 400 3

Назрява недоволство в Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • футбол-
  • футболисти-
  • напрежение

Няколко от футболистите на испанския гранд са недоволни от старши треньора Карло Анчелоти и това заплашва да окаже негативно влияние върху резултатите на тима

Въпреки че Реал Мадрид се представя силно от началото на сезона, в съблекалнята на тима съществува сериозно напрежение, твърди “Ди Атлетик”. Няколко от футболистите на испанския гранд са недоволни от старши треньора Карло Анчелоти и това заплашва да окаже негативно влияние върху резултатите на тима.

Със сигурност сред тези, които не харесват статута си към днешна дата, е Лука Модрич. Хърватският ветеран все по-рядко попада в титулярния състав, макар че през уикенда се включи силно от пейката срещу Севиля и донесе победата с 1:0.

Арда Гюлер, Начо Фернандес и Кепа Арисабалага също са в обтегнати отношения с Анчелоти. Гюлер пристигна с огромни надежди миналото лято от Фенербахче, но се контузи, а след възстановяването си почти не играе. Начо смята, че не се ползва с пълното доверие на старши треньора, който няколко пъти го смени, когато нещата не вървяха добре за Реал, а Кепа е разочарован от неяснотата кой измежду него и Андрий Лунин е титулярният вратар.

“Белите” са начело в Ла Лига с 65 точки - шест повече от втория Жирона. В Шампионската лига Реал е на осминафинал и спечели първия мач срещу РБ Лайпциг с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.