Last news in Fakti

7 Март, 2024 16:20 981 0

Юрген Клоп предизвиква война между телевизионни гиганти

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • bbc-
  • itv

Идеята на телевизиите са той да се присъедини към тях и експертните екипи по време на континенталната надпревара в Германия

Юрген Клоп предизвиква война между телевизионни гиганти - 1

Известен факт е, че Юрген Клоп ще напусне мениджърски пост на Ливърпул след края на сезона. Германецът се движи по график с трофеите с мърсисайдци към този момент, като вече спечели Карабао Къп, а също така е лидер в класирането във Висшата лига. 19-кратният английски шампион пък продължава борбата си и за ФА Къп и Лига Европа, а милиони се интересуват какво ще е бъдещето на родения в Щутгарт наставник след края на сезона.

Британските медии разкриха, че именно местните телевизионни гиганти – BBC и ITV, са в директен спор за Клоп, който искат да стане техен платен гост за предстоящите мачове от UEFA EURO 2024. Идеята на телевизиите са той да се присъедини към тях и експертните екипи по време на континенталната надпревара в Германия.

Въпреки това, Mail твърди, че и двете медии ще бъдат разочаровани, тъй като се очаква напускащият мениджър на Ливърпул да отклони и двете предложение и предпочита да отиде на турнира в родината си като привърженик на Манашфта.

Известно е, че двата основни телевизионни оператора в Обединеното кралство отчаяно искат да привлекат Клоп за летния турнир, вярвайки, че харизматичният бос на „Анфийлд“ ще придаде още по-голям рейтинг на аудиторията в Англия и останалите страни на Острова.

Юрген Клоп пък вече е получил билети за трите мача на Германия от груповата фаза, като Бундестимът открива турнира на 14-и юни в Мюнхен срещу Шотландия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА