Last news in Fakti

15 Март, 2024 07:30 1 032 5

Избират президент на БФС

  • футбол

Важен ден...

Избират президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Ключов ден за българския футбол ще бъде 15 март. Седем кандидати за поста президент на Българския футболен съюз ще се състезават на извънредния Конгрес на сдружението. Началото на събранието е насрочено за 10:30 часа и ще проведе в столичен хотел.

Георги Иванов - Гонзо, Михаил Касабов, Димитър Бербатов, Георги Градев, Георги Захариев, Манол Иванов и Петьо Костадинов изявиха официално желание да оглавят родния футбол. Точно измежду тях ще избират делегатите по време на Конгреса.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идея

    7 0 Отговор
    Спрете парите на БДС , и кандидатите резко ще изчезнат
  • 2 конгре смени

    2 2 Отговор
    В тъжен ден камбани бият,
    днес погребват клети футбол.
    И развързват се кесии,
    и се търсят пак месии,
    за покойника сал добро,
    харни спомени отколе...
    Малко сълзи ще проронят
    и Михаля пак ще гонят.(2)
  • 3 Сзп

    7 3 Отговор
    Перуката се готви за война,трябва всички заедно да се противопоставим на мафията в българския футбол.
  • 4 Хитрото

    3 1 Отговор
    Касабов е 0.
  • 5 Демократ

    4 2 Отговор
    Срам и позор е това,което се случва и в БФС, в любимия спорт футбола. Картината в държавата е печална- всички,впити във власт, унищожават това,в което са се вкопани и отвращават хората. Какъв позор е заради един човек да се съсипва всичко и да не може да бъде отстранен. Рушителят на съвременна България Борисов 23 години е пуснал пипалата на ДС- КГБ във всички сфери на живота и неговите хора са непоклатими рушители. Гледам сутринта по тв полицейските поделения пред хотела,където ще е конгреса на БФС ,да пазят Боби Михайлов, все едно пазят властта от държавен преврат. Мили Боже, а това е любимия спорт на хората. Какво държавно падение!