Last news in Fakti

15 Март, 2024 11:09 861 9

Бербатов: Влизаме с усещането за победа

  • футбол

Бербатов иска да е президент на БФС

Бербатов: Влизаме с усещането за победа - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов говори пред медиите преди началото на Конгреса.

"Влизаме с усещането за победа. Знаем какво направихме през тези три години. Докарахме битката до днешния ден и съм изключително горд и доволен от екипа. Затова казах, че каквото и да се случи, ние ще ходим с високо вдигнати глави", каза Бербо.

Той е кандидат за президент на БФС. Изборният Конгрес вече тече. Димитър е легенда на Ман Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    6 9 Отговор
    Гонзо победа.
  • 2 Некой си

    6 3 Отговор
    Бербатов е наглец.Паркираше си джипа на пешеходна пътека и юреше колата в Борисовата градина.Тоя ли ще ми говори за морал !
  • 3 Перо

    6 5 Отговор
    Каква “легенда” е тоя селтик, в Манчестър, вечната резерва и контузии! Джендърът във футбола и приятел на говедата от ПП/ДБ
  • 4 Няма да стане така

    6 1 Отговор
    Гледам в момента какъв цирк се разиграва на конгреса на БФС. Явно Со кротце и Со благо тая пасмина няма да се измете, ке тебе и малко кьотек.

    Коментиран от #5

  • 5 Верно е

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Няма да стане така":

    Цирк е цялата кочина !
  • 6 Тренер

    4 1 Отговор
    Без мързеливи червени петолъчки в българския футбол.
  • 7 Бербатов да знае,че

    2 0 Отговор
    Обикновено революцията изяжда децата си!
  • 8 Семкаджия

    0 0 Отговор
    Вижда се огромното натискане за поста.То,май е по-важен от този на президента на републиката,а?Ясно става и защо спорта е в окаяно състояние-огромни суми просто се крадат и не стигат до клубовете.А всички кандидати за поста са представители на "тъмните"сили.Изневиделица се появиха много кандидати за да пръснат гласовете.Досущ като изборите за парламент.Нищо ново.
  • 9 Артилерист

    2 2 Отговор
    Бербатов и екипа му Стилиян и Мартин Петрови са най-достойните да оглавят и изчистят вмирисаното БФС. ТОВА СА ДОКАЗАНО ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ! БЕРБАТОВ беше голаджия на МанЮнайтет. Той ще се помни с уважение там най-малкото защото набута три гола в един мач на "вечния враг" Ливърпул. Стенли беше капитан на "кралския" Астън Вила и само заболяването му го извади от клуба и му попречи един ден да го оглави като треньор или администратор. Марто беше играч на непобедимия напоследък МанСити. България не се вижда кога пак ще има такива велики футболисти достойни за такива велики отбори. Това са клубове с традиции в организацията и управлението на футболния спорт и тези трима българи със сигурност са се поучили от този опит. В сравнение с останалите те са изполини във футбола и заслужават шанса да възродят постиженията и славата на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!