Last news in Fakti

19 Март, 2024 09:53 893 0

Българи в плановете на ЦСКА за лятна селекция

  • андрей йорданов-
  • иван тасев-
  • цска-
  • пирин благоевград-
  • футбол-
  • ботев враца-
  • иван турицов-
  • мартин бачев

Първи в списъка за лятна селекция е националът Андрей Йорданов

Българи в плановете на ЦСКА за лятна селекция - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще се опита да си осигури подписите на двама футболисти от Пирин (Благоевград) и един от Ботев (Враца) след края на първенството, пише “Мач Телеграф”. Първи в списъка за лятна селекция е националът Андрей Йорданов. Фланговият защитник е сред най-актуалните имена на трансферния пазар. Той замени титулярния бек Иван Турицов за мачовете на България срещу Танзания и Азербайджан. Очакванията са, че ще го замени и на “Армията” от следващия сезон.

Както е известно, Турицов засега отказва да поднови изтичащия си договор с “червените”. През зимата клубът вече се подсили на неговия пост с младежкия национал Мартин Стойчев.

Освен към Йорданов селекционерите на ЦСКА имат интерес и към Иван Тасев. 21-годишното крило се смята за един от най-перспективните наши футболисти и може да увеличи сериозно офанзивната мощ на “армейците”.

Третият в списъка за лятна селекция е от Ботев (Враца), но също е юноша на Пирин. Става дума за централния защитник Мартин Бачев. Той подписа договор с “орлетата” миналото лято, но тази зима разтрогна и премина със свободен трансфер в състава на врачани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА