Last news in Fakti

19 Март, 2024 13:00 866 0

Карлос Насар шокира с признание: Кракът ми беше на сол, бяха ме отписали (ВИДЕО)

  • карлос насар-
  • спорт-
  • вдигане на тежести-
  • щанги

Дадох 60-70 хиляди лева, за да се възстановя

Карлос Насар шокира с признание: Кракът ми беше на сол, бяха ме отписали (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Европейският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар е имал много трудни моменти, преди да стигне до върховете на спорта. Звездата на българската тежка атлетика разказа за най-тежките изпитания по пътя към славата в подкаста на "Код Спорт".

Сериозна контузия е заплашвала кариерата на Насар и малцина са вярвали, че той ще се възстанови напълно. Щангистът разказа и за грешките на младостта, както и за амбициите си оттук нататък.

"Преминах през доста тежък период. Имах зверска контузия. Кракът ми беше на сол. Тогава доста хора ми обърнаха гръб. Дадох 60-70 хиляди лева, за да се възстановя", заяви Насар в подкаста на "Код Спорт".

На шампионата на Стария континент в София през февруари 19-годишният Карлос Насар стигна до златния медал в категория до 89 килограма при мъжете с двубой от 391 (176 кг + 215 кг), а постижението му в изтласкването е нов световен рекорд за юноши.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА