Last news in Fakti

22 Март, 2024 12:00 1 078 7

Арестуваха Робиньо в Сантос

  • реал мадрид-
  • манчестър сити-
  • робиньо-
  • футбол-
  • арест

Бразилецът бе осъден за престъплението, извършено преди десетилетие, като вчера съдът отхвърли искането му за отлагане на началото на излежаване на присъдата

Арестуваха Робиньо в Сантос - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на Реал Мадрид, Манчестър Сити и бразилския национален отбор Робиньо бе задържан от полицията в Сантос, за да започне да излежава 9-годишната си присъда за изнасилване.

Бразилецът бе осъден за престъплението, извършено преди десетилетие, като вчера съдът отхвърли искането му за отлагане на началото на излежаване на присъдата. След това федералната полиция в Сантос арестува бившия футболист в имението му. "Задържанията ще премине изследвания и след това ще бъде предаден на затворническата система", заявиха от полицията.

През 2017 година Робиньо бе осъден от италиански съд, че е взел участие в групово изнасилване на албанска гражданка, която е празнувала рождения си ден в нощен клуб в Милано през 2013. През 2020 бразилецът загуби обжалване пред по-висша инстанция, а през 2022 най-висшият италиански съд потвърди присъдата му и издаде международен бюлетин за задържането му.

Бразилия не екстрадира бразилски граждани при такива случаи, а Италия пожела Робиньо да излежи присъдата си в своята родина. В четвъртък Върховният съд в Бразилия отхвърли молбата на Робиньо за отлагане на началото на присъдата му. Той ще излежи присъдата си в затвора в Тремембе, на 150 километра югоизточно от Сао Пауло.

По този начин втора бразилска футболна звезда бе осъдена за изнасилване от началото на годината, след като Дани Алвеш получи 4 години и половина от съда в Барселона в края на февруари.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    0 5 Отговор
    Искат да му вземат парите като на Роналдо и Алвеш

    Коментиран от #6

  • 2 През

    9 0 Отговор
    носа ще му излезе тоя секс !

    Коментиран от #5, #7

  • 3 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    Браво
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 атлантик богохулник

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "През":

    Представям си точно какъв секс е било, като всички са били на мотики пияни
  • 6 кратък руски виц

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    Като не си плаща навреме, плаща следварително колкото му вземат
  • 7 пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "През":

    да беше си направил една злобарка