Last news in Fakti

24 Март, 2024 09:00 684 3

Без Меси: Интер Маями с тежка загуба

  • интер маями-
  • футбол-
  • ню йорк ред булс-
  • млс

Ню Йорк Ред Булс би с 4:0

Без Меси: Интер Маями с тежка загуба - 1
Снимка: БГНЕС

Интер Маями допусна тежка загуба с 0:4 в гостуването си на Ню Йорк Ред Булс в МЛС. Гостите бяха без голямата си звезда Лионел Меси и вероятно това също оказа своето влияние, въпреки че Луис Суарес, Серхио Бускетс и Жорди Алба бяха титуляри.

Ню Йорк поведе още в 3-ата минута чрез Люис Морган, който бе изведен на границата на наказателното поле и с удар по земя порази вратата.

Отново Люис Морган удвои резултата в 51-вата минута. Домакините се възползваха от грешка на съперника при изнасянето на топката и отнеха, Данте Ванзейър подаде за Морган, който отново стреля по земя в далечния ъгъл за 2:0.

Викелман Кармона направи резултата класически в 65-ата минута, отново след асистенция на Ванзейър, който получи във вратарското поле и върна назад, а Кармона без забавяне стреля във вратата за 3:0.

Люис Морган пък оформи своя хеттрик и крайното 4:0 в 69-ата минута, завършвайки хубава контраатака.

Интер можеше да направи загубата си по-почетна, но техен гол бе отменен в 76-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    0 0 Отговор
    Явно няма кой да им меси.
  • 2 въпрос

    0 0 Отговор
    Защо тези футболисти са в екипи с цвят "пепел от рози"?
  • 3 волан

    0 1 Отговор
    Не знам,ама не са само те. Гледам и в европейските първенства има отбори облечени в женско розово. Водещият на предаването "Семейни войни" също го обличат с розови сака и ризи. Ходи с костюм и с кецове,вместо с официални обувки. Ники Кънчев е с костюм и е обут с бели маратонки. Костюм с кецове и маратонки не се носи!