Last news in Fakti

24 Март, 2024 20:30 998 1

Александър Везенков разкри своя фаворит за MVP в Евролигата

  • монако-
  • майк джеймс-
  • баскетбол-
  • александър везенков-
  • спорт-
  • евролигата

Според мен е време Майк Джеймс да спечели отличието за най-полезен играч в Евролигата

Александър Везенков разкри своя фаворит за MVP в Евролигата - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на приза за най-полезен баскетболист в Евролигата за 2023 година и двукратен спортист номер 1 на България Александър Везенков прогнозира, че звездата на Монако Майк Джеймс ще спечели наградата за настоящия сезон в най-престижния европейски клубен турнир по баскетлол.

"Според мен е време Майк Джеймс да спечели отличието за най-полезен играч в Евролигата", коментира Везенков пред специализираното издание Eurohoops.net.

"Той стана и водещ реализатор в турнира. Очевидно имаме и Факундо Кампацо, но в последните мачове не блести", заяви настоящият състезател на Сакраменто Кингс в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада.

Майк Джеймс води и класацията по резултатност в Евролигата за сезона със средно 19 точки, 4.4 борби и 5 асистенции на мач, а тимът на Монако дели второ място във временното класиране с Барселона.

"Ако Виртус Болоня бе по-напред в подреждането, можеше и Торнике Шенгелия да влезе в конкуренцията за приза. Не знам точно каква е статистиката и на Матиас Лесор, но през този сезон е също толкова добър като миналия, ако не и по-добър", каза още Везенков


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    3 0 Отговор
    На Везенков му останаха само коментарите!