Last news in Fakti

25 Март, 2024 09:00 499 0

Делио Роси даде ценен съвет на Тиаго Мота

  • левски-
  • лацио-
  • делио роси-
  • тиаго мота-
  • футбол

Италианецът каза няколко думи за изгряващият Мота

Делио Роси даде ценен съвет на Тиаго Мота  - 1
Снимка:

Бившият треньор на Левски и Лацио Делио Роси даде интервю пред микрофоните на “TMW Radio”, в което успя да засегне много актуални футболни теми, както и да даде съвет на Тиаго Мота, върху който да размишлява в близкото си бъдеще.

“Трудно ми е да му дам съвет. Моето мнение е, че ще е най-добре за него да остане поне още една година в Болоня. Разбира се, не мога да знам какво му е в главата: дали да продължи своето израстване и успехи или да отиде другаде и да рискува изграденото до сега”.

41-годишният Мота прави невероятен сезон с неговия Болоня, като в момента “хрътките” имат актив от 54 пункта, заемайки четвъртата позиция в Серия “А”, която дава право на участие в Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА