Last news in Fakti

25 Март, 2024 12:40 1 809 2

Гол шедьовър: Специалисти нарекоха нестандартното изпълнение "скачаща лъчижка" (ВИДЕО)

  • матиас соуле-
  • аржентина-
  • мексико-
  • футбол-
  • гол

А с такива голове има шанс да блесне на Купата на Америка

През уикенда паднаха много голове във всички точки на света, но един от тях безспорно привлече вниманието. Попадението на Матиас Соуле за Аржентина срещу Мексико в мача между младежките отбори на двете страни бе определено като шедьовър, а специалистите нарекоха нестандартното изпълнение "скачаща лъчижка".

20-годишният Соуле играе за италианския Фрозиноне, но е собственост на Ювентус. Талантът му бе забелязан още в тийнейджърска възраст от "бианконерите", но не успя да пробие в първия тим и бе пратен под наем миналото лято.

Матиас може да играе и за Италия, тъй като има корени от Апенините по майчина линия. Той обаче признава, че иска да представя Аржентина, където е роден. Двата варианта все още са пред него, тъй като още няма мач за мъжкия отбор на една от страните.

А с такива голове има шанс да блесне на Купата на Америка.

Соуле мечтае да се върне в Торино и да играе за Ювентус. Малко вероятно е обаче това да се случи, тъй като "бианконерите" обмислят да го продадат. Вече има интерес от Англия и "Старата госпожа" може да спечели добри пари от аржентинеца. Според Tuttosport приблизителната му цена е 50 милиона евро. Възможно е да стане и част от сделка с Аталанта за нидерландеца Теун Копмейнерс.

Според Sky Italia в Ювентус все още не са взели окончателно решение за Соуле. А може би този гол-шедьовър ще ги убеди да не го продават.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОЗИ ФУТБОЛИСТ

    1 1 Отговор
    е с цяла глава по висок от меси от всякъде!
  • 2 в кратце

    4 1 Отговор
    Гол шедьовър е голата ми комшийка,дето простира прането си гола на терасата.