Last news in Fakti

27 Март, 2024 17:06 1 642 3

Секси блондинка вдъхновява Тейлър Фриц

  • тейлър фриц-
  • морган ридъл-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Морган Ридъл определено прави впечатление, когато се появи в ложата му

Секси блондинка вдъхновява Тейлър Фриц - 1
Снимка: Instagram

Американският тенисист Тейлър Фриц има солидно подкрепление зад гърба си по време на мачовете. Неговата спътница в живота Морган Ридъл определено прави впечатление, когато се появи в ложата му.

По време на турнирите в САЩ тя често може да бъде забелязана до своята половинка.

Двамата се срещат за първи път в онлайн приложение за запознанства през 2020 година. Тя се преместила в Лос Анджелис в пика на COVID-19 епидемията, затова влиза в сайта, за да намери хора, с които да контактува. И така се запознава с тенисиста.

„Тъй като беше по време на COVID-19, нямаше отворени ресторанти, нито барове, така че поръчахме суши. Отидохме при него и го накарах да гледаме филм на ужасите. Не знам защо избрах този филм за първото си представяне пред непознат човек, наистина не знам. Мисля, че го травмирах малко с това“, разказва русокосата красавица.

Те не крият, че въпреки че двамата постоянно пътуват заедно, все още не успяват да празнуват или да се забавляват, тъй като и двамата са заети с кариерите си.

„Това е една отрицателна страна, че не можем наистина да празнуваме успехите или празниците“, споделя още Ридъл.

Красавицата израства в Минеаполис, Минесота, но мечтата ѝ е да отиде в Ню Йорк.

„Израснах с хокей, цялото ми семейство обича хокея. Ников в Минесота не играе тенис“, шегува се тя, добавяйки, че всъщност не си пада по спорта.

„Аз лично обичах повече театъра и дебатите в училище, а не атлетиката“, обясни тя.

Желанието ѝ винаги е било да може да си позволи повече неща, от това, което е имала в детството си.

„Бях едно от онези момичета, които бяха обсебени от видеоклипове за пътуване до Бали и подобни неща. Но аз растях в по-ниско ниво от средна класа в Минесота. Никога не съм вярвала, че ще мога да видя света по този начин“, споделя още Морган Ридъл.

През 2029 година тя завършва образованието си, като се дипломира с бакалавърска степен по английски език и литература. След това натрупва опит в различни индустрии, включително маркетинг, връзки с обществеността, планиране на събития и медии. Днес се счита за инфлуенсър.

Въпреки натоварените си графици Фриц и Ридъл са намерили начин да прекарват време заедно, като същевременно запазват личното пространство. Те обожават да пътуват заедно, а присъствието ѝ на тенис турнирите винаги дава допълнителна емоция за феновете, а и вдъхновява самия Фриц.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я гле...

    5 1 Отговор
    Тая и възпитана бе ! Не е по гащи !

    Коментиран от #2

  • 2 лъжлив асанчо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Я гле...":

    Защото "от 2029(!?!) година тя завършва образованието си, като се дипломира с бакалавърска степен по английски език и литература. След това натрупва опит в различни индустрии, включително маркетинг, връзки с обществеността, планиране на събития и медии" Не мое да е по гащи.
  • 3 сноу

    1 0 Отговор
    Тая на толкова мишки е опънала опашките, че още се ближат раните..