Last news in Fakti

1 Април, 2024 14:00 2 108 2

Съпругата на Мауро Икарди обича да показва прелестите си

  • уанда нара-
  • мауро икарди-
  • футбол-
  • сексапил-
  • секси

Всъщност кадрите, появили се в профила й са от ваканцията й с децата в Анталия, но оставайки вярна на себе си тя не пропусна да сподели и по-пиперливи моменти

Съпругата на Мауро Икарди обича да показва прелестите си - 1
Снимка: Instagram

Уанда Нара обича да показва прелестите си и отново го направи с поредица от снимки в Инстаграм. Всъщност кадрите, появили се в профила ѝ са от ваканцията ѝ с децата в Анталия, но оставайки вярна на себе си тя не пропусна да сподели и по-пиперливи моменти.

Още първата снимка в поста акцентира върху пищното деколте на аржентинката. Публикацията на съпругата на футболиста на Галатасарай Мауро Икарди понатрупа над 200 000 лайка от нейните 17.1 млн. последователи в социалната мрежа.

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези

    3 3 Отговор
    Ритнитопковци са кръгли нули като мъже ! Що за мъж би търпял жена му да се разгологъзва от сутрин до вечер , и да се показва навсякъде ?!
  • 2 Име

    1 1 Отговор
    Е - хубава е точно тази - някаква медена прелест носи - както и да е - но си е негова, комплимент, но аз какво да направя повече освен комплимент.