Last news in Fakti

2 Април, 2024 19:59 1 556 6

Скандал в Пловдив: ЦСКА заяви "Колежа" за Европа, Ботев с позиция

  • стадион христо ботев-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • цска

Първи вариант за ЦСКА е националният стадион "Васил Левски"

Скандал в Пловдив: ЦСКА заяви "Колежа" за Европа, Ботев с позиция - 1

Скандал между Ботев Пловдив и местната община. Поводът - ЦСКА заяви стадион "Христо Ботев", известен като "Колежа", за евентуалните си мачове в Европа през следващия сезон.

"Червените" са заявили желанието си с официално писмо до Община Пловдив, която е и собственик на спортното съоръжение. От администрацията не възразяват тимът да ползва "Колежа" като алтернатива за домакинските си мачове.

Стадион "Българска армия" ще бъде ремонтиран и реконструиран. Първи вариант за ЦСКА е националният стадион "Васил Левски".

От Ботев Пловдив реагираха с разочарование и изненада. Клубът излезе с позиция, в която призова за комуникация и диалог.

"Уважаеми ботевисти,

Във връзка с информацията, че Община Пловдив разрешава на ЦСКА да използва стадион "Христо Ботев" като алтернативен вариант за европейските клубни турнири, искаме да изразим своята позиция.

Разочаровани и изненадани сме, че никой не потърси нас за мнение по този казус. Въпреки че подкрепяме българското участие в Европа, вярваме в откритата комуникация и диалога, който в този случай липсваше".

 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешевче

    15 4 Отговор
    Къде има скандал? Може би, че някакви фенове смятат стадиона за техен? Драги ботевисти, колкото да се пънете, вие, реципрочно Ботев, не сте собственици. Да си го бяхте построили сами, а не да ревете и да чаката държавата, а после претенции да ви питат. Че вие кои сте за да ви питат. Същото е и на Лаута.
  • 2 Тренер

    5 8 Отговор
    Червените петолъчки да заявят музея на социализъма.Там им е мястото.

    Коментиран от #3

  • 3 Гешевче

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тренер":

    Треньорче, на бирата Хайнекен също има червена петолъчка. И тя лив музея? Проблемът не е в петолъчката, а в главата ти!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 🐖🐖🐖🐖🐖

    7 5 Отговор
    НАГЛИТЕ ПРИПОЦИ ТЪРСЯТ ПРОВОКАЦИЯ . СТАДИОНА В ЛОВЕЧ НАЛИ ИМА ЛИЦЕНЗ. НЯМА НИЩО СРАМНО ДА СЕ ВЪРНЕТЕ КЪМ КОРЕНИТЕ .
  • 6 Защо не в Ловеч?

    4 4 Отговор
    Като приемник на Литекс Ловеч, "ЦСКА" би трябвало да играе на стадиона в Ловеч!