Last news in Fakti

4 Април, 2024 09:00 1 204 4

Става страшно за Ел Маестро, феновете на ЦСКА със сериозни критики (СНИМКИ)

  • нестор ел маестро-
  • футбол-
  • цска-
  • фенове

Още по време на двубоя недоволни запалянковци поискаха оставката му, а след срещата от 28-ия кръг той ги подразни още повече, обяснявайки, че не му било на нивото да коментира привържениците

Става страшно за Ел Маестро, феновете на ЦСКА със сериозни критики (СНИМКИ)  - 1

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро понася сериозна критика от феновете след домакинската загуба с 1:2 от Локомотив (Пловдив). Още по време на двубоя недоволни запалянковци поискаха оставката му, а след срещата от 28-ия кръг той ги подразни още повече, обяснявайки, че не му било на нивото да коментира привържениците.

"Изчезвай на секундата, некадърник!", публикуваха в една от най-популярните страници на феновете на ЦСКА във "Фейсбук" - "Северъ". Те не уточняват за кого се отнася написаното, но на всички е ясно, че е насочено към Ел Маестро.

Специалистът е мощно оплюван и в официалната страница на клуба във "Фейсбук", където към публикацията за мача с Локомотив (Пловдив) почти всички коментари са насочени към него.

"Разкарвайте го този боклук, бе. Пуснете го поне на търг в групата, ще го купим и пратим в Папуа Нова Гвинея с еднопосочен билет", пише един от запалянковците.

"Такова нищожество досега не беше стъпвал в ЦСКА, поне аз не помня по-гнусен и нагъл помияр", добавя друг фен, нахвърлящ се на Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    11 3 Отговор
    Преименуваният треньор май ще го изгонят от преименувания отбор
  • 2 Гу Гу

    7 1 Отговор
    Нали им съборих стадиона, какво искат още?
  • 3 Вагнер

    5 1 Отговор
    Той и Кюрда пропя.Зарязвайте го тоя футбол и само лютеница,гевреци и густо майна.
  • 4 ХАХАХАХ

    3 2 Отговор
    КАКВО Е ВИНОВЕН ЕЛ МАЕСТРО ИГРАЧИТЕ МОГАТ ТОЛКОВА ВИНОВЕН Е ТОЗИ ДЕТО ГИ ДОКАРА