Last news in Fakti

8 Април, 2024 07:36 1 365 0

Десподов и ПАОК наваксаха пасив от два гола и остават лидери след шоу с шампиона

  • паок-
  • аек атина-
  • футбол-
  • кирил десподов

Двубоят завърши 2:2

Десподов и ПАОК наваксаха пасив от два гола и остават лидери след шоу с шампиона - 1
Снимка:

ПАОК завърши наравно 2:2 с шампиона АЕК Атина в мач от четвъртия кръг в първата шестица в гръцката Суперлига. Тимът на Кирил Десподов успя да навакса пасив от два гола, с което остана на върха във временното класиране. Капитанът на българския национален отбор влезе за гостите от резервната скамейка в 59-ата минута, когато замени Томас Мурт.

Мият Гачинович даде аванс на домакините от АЕК в 30-ата минута, като на старта на второто полувреме Нордин Амрабат удвои преднината за тима от Атина. ПАОК обаче успя да върне едно попадение в 62-ата минута след гол на Абдул Рахман Баба. Магомед Оздоев се превърна в герой за гостите от Солун, след като възстанови паритета с гола си в 89-ата минута.

ПАОК остава лидер в Гърция със спечелената точка, като вече има 67 в актива си, докато АЕК продължава да диша във врата на тима на Десподов, намирайки се на второто място с 66 точки.

Панатинайкос, който се наложи с 2:0 над Арис Солун, пък е трети в подреждането с 65 точки. Четвъртият участник в битката за титлата Олимпиакос пък е с 63 точки, след като по-рано в неделя се наложи над Ламия с 5:1.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА