Last news in Fakti

8 Април, 2024 09:29 1 532 0

След 9 години на "Олд Трафорд": Футболист на Ман Юнайтед реди трансфер в Интер

  • манчестър юнайтед-
  • антони марсиал интер-
  • футбол-
  • висша лга-
  • серия а

Aгентите на Марсиал вече са провели разговори с шефовете на "нерадзурите"

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал може да продължи кариерата си в Интер, пише "Гадзета дело Спорт". Договорът на играча изтича през лятото и той ще бъде апетитна хапка на трансферния пазар, като това може да заинтригува "нерадзурите".

В Интер все още не са взели решение относно бъдещето на Алексис Санчес и Марко Арнаутович. Ако двамата си тръгнат, клубът със сигурност ще търси нов нападател, независимо, че вече си гарантира привличането на Мехди Тареми със свободен трансфер от Порто.

Според информациите, агентите на Марсиал вече са провели разговори с шефовете на "нерадзурите". За момента те са положителни, макар да са още в много ранна фаза и няма нищо гарантирано.

28-годишният французин прекара последните 9 години на "Олд Трафорд", ако не броим един сезон под наем в Севиля. За "червените дяволи" той записа 317 мача, 90 гола и 50 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА