Last news in Fakti

22 Април, 2024 08:53 2 320 3

Съдбовен ден за наш елитен футболен клуб

  • пирин-
  • футбол-
  • община благоевград-
  • благоевград

Както е известно, след оттеглянето на Пол Белогур, общината издържа „орлетата“ на 100%

Съдбовен ден за наш елитен футболен клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Днешният ден е съдбовен за Пирин, тъй като се очаква важна среща между представители на общината и бъдещите инвеститори на клуба, съобщава „Мач Телеграф“. Както е известно, след оттеглянето на Пол Белогур, общината издържа „орлетата“ на 100%.

Идеята е общината да остане в бъдещето управление, но да държи около 25% от акциите на клуба, а останалите 75% да бъдат в ръцете на новите инвеститори.

А какво знаем за тях? Става дума за българин, зад когото стоят сериозни хора от чужбина. Говори се за американски и украински фирми, но детайлите тепърва ще се изясняват. Уверението на въпросния човек е, че занапред Пирин ще е финансово подсигурен, а освен това ще се вдигнат и заплатите, за да не изпускат без пари „орлетата“ най-добрите си футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като политиците

    6 0 Отговор
    Инвеститори на конвейер. Всички обещават много , искат..."малко", след което си го вземат и си тръгват, без да дадат нищо.
  • 2 Хахахаха

    4 0 Отговор
    Сериозни хора- украинци!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂
    Готвят се да местят Динамо Киев!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.