Last news in Fakti

23 Април, 2024 10:45 611 8

Николай Костов в дилема за състава срещу ЦСКА

  • левски-
  • николай костов-
  • треньор-
  • състав-
  • дерби

Наставникът се колебае кой да избере измежду Марин Петков, Ел Джемили и Eвертон Бала

Трибой се задава между трима играчи на Левски преди дербито с ЦСКА. Това са Марин Петков, Джавад Ел Джемили и Eвертон Бала. Причината е, че един от тях ще трябва да изгори за дербито с ЦСКА и да остане на пейката до Николай Костов, пише днес в. „Мач Телеграф“.

Както е известно, Фабио Лима вече е възстановен и записа първи минути след контузията, която получи в контролата със Спортист. И в събота Костов едва ли отново ще си позволи да го държи като жокер. Няма логика, след като в последно време постоянно се изтъкваше липсата му.

В негово отсъствие като дясно крило се изявяваше Марин Петков. Сега обаче ще трябва да отстъпи. Нищо, че националът е най-резултатният играч на „сините“ през тази пролет със своите 5 попадения. Освен това Левски го омайва и за нов договор. Сега обаче ще трябва да има друга роля на терена. Марин като цяло е свикнал с въртележките. Откакто е при мъжете не е бил вратар или централен бранител.

Испанецът с марокански корени Ел Джемили пък успя да увеличи сметката си с още 3 попадения и дели първото място при голмайсторите на „Герена“ заедно с Рикардиньо. И също не върви да го забиеш на пейката, въпреки че от време на време къса нервите на треньорите и съотборниците си. А трябва да припомним също, че през есента Костов му направи и двойна смята в дербито с ЦСКА, завършило 1:1.

Така най-логичното е Евертон Бала да седне на пейката за този мач, макар че Левски няма проблем с бройката на легионерите с паспорти извън ЕС, защото могат да стартират с петима. На „Герена“ обаче твърдят, че едва ли има друг играч, който да се представя на тренировките преди мачовете така, както го прави той. Куршума прескачал останалите, но лошото е, че това не се вижда по време на мачовете. При него е сигурно и друго. „Сините“ едва ли ще искат да го впишат в графата издънки, след като хвърлиха толкова усилия, за да го докарат в София. Макар и само под наем до лятото.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Губи

    2 3 Отговор
    Друга е дилемата на това недоразумение - с колко парцала ще му напълнят кошницата?

    Коментиран от #2

  • 2 Герен

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Губи":

    ЩО ОБИЖДАШ СИКТИРУС КАЗА костов остава имам му доверие и въпрос на време за нов договор. Ти ще кажеш, че разбираш повече от Танас. Не така моля..

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Герен":

    А ти ли разбираш повече? Сираков е постигнал успехи и като състезател и като ръководител, ти какви успехи имаш?

    Коментиран от #4

  • 4 Герен

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Сиктира е постигнал това с един гол газ опулен срещу феновете на левски. И след като изсмучи всичко ще го дуаш и ще напишеш нещо по така за него. 1914 са били патриоти а сега са крадци.. не споменавай тази година.

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Герен":

    Това не беше за феновете на ЛЕВСКИ, а за един друг човек , всеки нормален левскар го знае! Спри да пишеш глупости, един човек един го харесва ( оценява ) друг не. Спомни си какво каза Пенев за супата!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Аня

    0 0 Отговор
    🍓 Г­о­­­р­­­е­­щ­­­и­­ ­м­­­о­­м­и­­­ч­­­е­­­т­­а­­­ ­­­в­­­и ­­о­­ч­а­­к­в­а­­­т 👉 ­­𝗡­­𝗨­­­𝟮­­­­𝟭­­.­­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡