Last news in Fakti

24 Април, 2024 10:27 1 883 1

Левски се отървава безболезнено от голям трансферен провал

  • левски-
  • футбол-
  • хоакин фернандес-
  • провал-
  • трансферен провал

Още при подписването на договора с Хоакин Фернандес на „Герена“ са се застраховали с включването на любопитна клауза

Левски ще се отърве безболезнено от големия си зимен трансферен провал. Още при подписването на договора с Хоакин Фернандес на „Герена“ са се застраховали с включването на любопитна клауза.

В нея е описано, че бъдещето на 25-годишния уругваец е свързано с определен брой изиграни мачове и минути в тях през пролетния дял. Към момента бранителят има участие в три срещи на „сините“, в които е бил на терена в 122 минути, а до края на сезона трудно ще изпълни клаузата в договора си.

Фернандес може да не впечатлява с качествата си на футболист, но на „Герена“ блесна като полиглот и бързо научи български език. На пресконференцията си преди две седмици собственикът Наско Сираков призна, че има направена селекционна грешка през зимата. Той не спомена открито името на Хоакин Фернандес, но от новите попълнения именно уругваецът е футболистът, който не удовлетворява с показаното на терена.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.