Last news in Fakti

1 Май, 2024 15:58 774 3

Николай Костов казва след 4-5 дни дали ще подаде оставка

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски

Трябва да изчакате за моята оставка

Николай Костов казва след 4-5 дни дали ще подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Николай Костов обяви на извънредна пресконференция, че първо иска да разговаря със собственика на "сините" Наско Сираков и останалите ръководители на клуба, след който ще каже дали ще подаде оставка. Това ще се случи след 4-5 дни.

"Създадени са ни перфектни условия за работа. Каквото сме поискали, ръководството това ни е дало. Времето, което сме си дали, е до празниците, следващите 4-5 дни. Не искам да ангажирам Сираков, който е в чужбина със семейството си. Той заслужава почивка. След това ще направим по-реална преценка на нещата, по-истински разговор. Искам да присъства не само Сираков, но и всички ръководители. Сега ще тренираме отбора. Трябва да изчакате за моята оставка.", разясни Николай Костов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7654

    2 0 Отговор
    Голям нахал и натрапник излезе това треньорче! И още се мисли за незаменим. Оставка веднага и да се праждосва от Герена!
  • 2 Пено

    0 0 Отговор
    Какво още трябва да чакаш наглец такъв. Сам казваш, че са ти създадени перфектни условия. Ама реьултати няма
    . Или по-точно има и те са най-,лошите за последните 26 години. Така, че къш от Левдко.
  • 3 Пено

    0 0 Отговор
    Какво още трябва да чакаш наглец такъв. Сам казваш, че са ти създадени перфектни условия. Ама реьултати няма
    . Или по-точно има и те са най-,лошите за последните 26 години. Така, че къш от Левдко.