Last news in Fakti

8 Май, 2024 16:10 652 8

Гонзо: Ще се взимат колективни решения

  • георги иванов - гонзо-
  • футбол-
  • клубове-
  • бфс

Беше важна и ползотворна тази среща, нещата, които обсъдихме ще бъдат решени на Изпълкома

Гонзо: Ще се взимат колективни решения - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов говори пред медиите след срещата с клубовете от efbet Лига и Втора лига.

„Беше важна и ползотворна тази среща, нещата, които обсъдихме ще бъдат решени на Изпълкома. Ние сме партньори с клубовете и няма да се взимат самостоятелни решения. Смятам, че насоката и пътят, който си начертахме ще бъде ползотворен и ще бъде по-добре, когато взимаме колективни решения“, сподели Гонзо.

„Ние с професионалната лига работим ежедневно. Клубовете знаят, че винаги могат да се обърнат към двете институции и винаги ще имат подкрепа от наша страна. Ние сме тук да помагаме на клубовете, а не да правим рестрикции, глоби и наказания. Тази среща няма да е последната, ще се правят регулярни срещи. След като минат изборите ще трябва да работим с държавата и правителството, за да подобрим още продукта“, каза още президентът на БФС.

„Добрият тон владееше залата, нямаше противоречия и скандали. Нормално, по-големите клубове искаха да има по-малко отбори", допълни той.

„Феновете трябва да изразяват мнението си на стадиона, вие господине бихте ли си завели детето на стадиона да слуша обиди и грозни скандирания от агитката на другия отбор? Всеки има мнение. Трябва да има превенция за хора, които идват на стадиона само да си изхвърлят цялата негативна енергия. Има много малки деца, които слушат всички тези обиди и глупости“, сподели Георги Иванов.

"Когато двама души не са на едно мнение, винаги има спор. Всичко премина в рамките на добрия тон. Това са само предложения, но крайните решения ще бъдат взети от Изпълкома.

Имаше недоволство, че на баража седмият играе срещу четвъртия. Сега баражът ще бъде четвъртият срещу петия. Даваме предимство на силните отбори да премерят сили един срещу друг.

За да се направи 100 години БФС, трябва сериозна организация. Трябва да поканим всички ръководни фактори на ФИФА и УЕФА. Не може да стане от днес за утре.

Правим малки крачки, съвместно с клубовете, за да гледаме в една посока. Българското първенство има голям интерес по последни данни. Много хора гледат мачовете, но не на стадиона поради ред причини", каза Георги Иванов.

„Има неща, които са планирани, но не стават за един или два месеца. Трябват малки крачки, съвместно с клубовете, за да може всички да гледаме в една посока. Първо трябва да си оправим стадионите, после да вдигнем качеството на продукта и тогава ще дойдат повече хора. Има голям интерес към българското първенство, има хора, които гледат мачове, но не ходят на стадиона по ред причини – тези бомби, скандирания, ракети“, завърши президентът на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 454545

    6 1 Отговор
    Първото решение ще е шефа на БФС да завърши средно образование, позора е пълен. Този човек съчини министър по право и номинира починал човек за БФС.
  • 2 пешо

    3 1 Отговор
    сам нямаш толкова мозък , да вземаш решения
  • 3 Айде

    2 1 Отговор
    Тъпанар с мафия!
  • 4 Бамбука

    3 0 Отговор
    Ура ! Футбола в България продължава да изпълнява Интернационални задачи. Днес повече чужденци, утре без български футболисти. Така се прави ! Да живее корупцията !
  • 5 Некой си

    3 0 Отговор
    Гонзик, никога няма да заведа семейството си на български мач! Стадионите са се превърнали на сборище от наркомани, пияници и фашизоиди.Това е пълна деградация!
  • 6 Това е името му-му

    3 1 Отговор
    ОНЗО завърши ли основно училище?
  • 7 МисиркоФ

    1 0 Отговор
    и теб те командарят домусите и другите мафиози ......
  • 8 ХА ХА ХА

    1 1 Отговор
    8ми КЛАС, КАК ДА МКСЛИ?