20 Май, 2024 20:40 1 445 1

Ливърпул обяви официално новия си мениджър

  • арне слот-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига

Това ще бъде нидерландският специалист Арне Слот, който ще замени Юрген Клоп начело на мърсисайдци

Ливърпул обяви официално новия си мениджър - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул обяви официално новия си мениджър в социалните мрежи. Това ще бъде нидерландският специалист Арне Слот, който ще замени Юрген Клоп начело на мърсисайдци.

Слот бе треньор на Фейенорд до този момент, като успя да спечели една титла в Нидерландия, както и купата на страната, като достигна и до финал на Лигата на конференциите.

Самият Клоп при своето сбогуване с Ливърпул запя името на Арне Слот и призова феновете на тима да подкрепят новия треньор, като по този начин предаде щафетата на своя наследник.

Нидерландският специалист е на 45 години и практикува атакуващ футбол. Той е известен със своята преса, която започва още от последната третина на терена, нещо по което си прилича значително с Юрген Клоп.

Договорът на Слот влиза в сила от 1-и юни и ще е валиден за три години.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХОЛАНСКИ ТРЕНЬОР

    2 1 Отговор
    НЕ НОСИ НИКОГА НИЩО ДОБРО. ЛИВЪРПУЛ ЩЕ ОСТАНАТ ДОРИ ИЗВЪН ШЕСТИЦАТА НЕЗАВИСИМО ОТ КАЧЕСТВОТО НА ИГРАЧИТЕ. ЕЙ ВИДЯХМЕ ОНАЗИ БАЛАЛАЙКА НА МАН.ЮН. ТРЕНЕР ХОЛАНДЕЦ Е ДОБЪР В ХОЛАНДИЯ,А НАВЪН СА ГОЛА ВОДА. НЕМЕЦ ,ИТАЛИАНЕЦ ИЛИ ИСПАНЕЦ -ТОВА Е.