Last news in Fakti

21 Май, 2024 08:59 670 1

Астън Вила подготвя трансферен удар, взема защитник на Барса

  • астън вила-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • барселона-
  • роналд араухо

Мениджърът на бирмингамци Унай Емери и спортният директор Мончи са присъствали на домакинството на каталунците срещу тима на Валенсия в Ла Лига в края на април

Астън Вила подготвя трансферен удар, взема защитник на Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Класиралият се за Шампионската лига догодина Астън Вила проявява сериозен интерес към защитника на Барселона Роналд Араухо, съобщава испанското издание Diario Sport. Мениджърът на бирмингамци Унай Емери и спортният директор Мончи са присъствали на домакинството на каталунците срещу тима на Валенсия в Ла Лига в края на април.

Емери иска да привлече централен защитник от най-високо ниво на „Вила Парк”, който да помогне на тима за участието им в най-престижния европейски клубен турнир през следващия сезон.

Според информацията, за да се стигне до сделка, английският клуб ще позволи на Диего Карлош да напусне.

От Барса наскоро обявиха, че ще пуснат Араухо срещу не по малко от 100 милиона евро, но бирмингамци ще опитат да смъкнат цената. В последните няколко месеца уругвайският бранител бе спряган и за трансфер в германския гранд Байерн Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    По добре да продадат Жул Кунде...няма стабилност в този играч.но и Емери знае това...