21 Май, 2024 09:36 1 530 1

Левски иска още един от Крумовград

  • александър колев-
  • серкан юсеин-
  • крумовград-
  • левски-
  • селекция

25-годишният бразилец действа доста добре в тандем с Колев

Левски иска още един от Крумовград - 1

Александър Колев и Серкан Юсеин може да не са единствените играчи на Крумовград, които през лятото да преминат в Левски. От "Герена" са хвърлили око и на Патрик Луан, твърди "Мач Телеграф". 25-годишният бразилец действа доста добре в тандем с Колев.

Това се видя при гостуването на ЦСКА. Там южноамериканецът избухна с два гола. Той има доста сериозен опит в Европа, където кариерата му е свързана предимно с швейцарските Сион и Шафхаузен. Има кратки престои в Йоребро и Криенс.

Патрик Луан има договор до лятото на 2025 година. Така от "Герена" ще трябва да платят размера на откупната му клауза, която се смята, че е около 200 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    3 0 Отговор
    Направо да вземат целия отбор - хората от колко кръга нямат загуба.За разлика от великите "грандове".