Last news in Fakti

23 Май, 2024 16:00 994 0

България временно трета в отборната надпревара на Европейското по художествена гимнастика

  • художествена гимнастика-
  • позиция-
  • класиране-
  • европейско първенство-
  • стиляна николова-
  • калейн

Водач във временното класиране е отборът на Израел

България временно трета в отборната надпревара на Европейското по художествена гимнастика - 1
Снимка: БГНЕС/EПA архив

България заема временно трета позиция в отборната надпревара на 40-то Европейско първенство по художествена гимнастика, което се провежда в Будапеща. 136.050 е активът за България след съчетанията с обръч и топка.

Водач във временното класиране е отборът на Израел с 136.850, а временно на втора позиция се намира отборът на Италия със 136.150.

Стилияна Николова заема временно втора позиция в квалификацията за индивидуалния многобой с актив от 69.450. Възпитаничката на Валентина Иванова е с трети по сила резултат на обръч от 35.950 и пети на топка от 33.500.

Лидер сред първите два потока е София Рафаели с 70.550. На трета позиция е представителката на Израел - Даниела Мунитс с 68.550.

Другата ни представителка Боряна Калейн заема временно осмо място със сбор от 66.600. Възпитаничката на Марияна Памукова е с най-висок резултат на обръч от 36.550 след първите два потока. За съжаление Буба отпадна от финала на топка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА