Last news in Fakti

26 Май, 2024 20:57 760 6

Служебният премиер Димитър Главчев изпрати поздравителен адрес до гимнастичките ни

  • премиерът-
  • димитър главчев-
  • поздравителен адрес-
  • българска федерация по художествена гимнастика-
  • илияна раева

"За мен е огромна чест да Ви поздравя за успехите, които постигнахте на Европейското първенство по художествена гимнастика, пише в поздравителния адрес

Служебният премиер Димитър Главчев изпрати поздравителен адрес до гимнастичките ни - 1
Снимка: БГНЕС

По повод блестящото представяне в Будапеща, премиерът Димитър Главчев изпрати поздравителен адрес до президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, до треньорите и състезателките в първенството:

"Уважаема г-жо Раева,

Уважаеми треньори,

Скъпи състезателки,

За мен е огромна чест да Ви поздравя за успехите, които постигнахте на Европейското първенство по художествена гимнастика в Унгария.

С Вашите труд, постоянство, воля и вяра в победата за пореден път записахте със златни букви българската школа по художествена гимнастика в световната спортна история и донесохте гордост и национално самочувствие за всички нас.

Адмирирам усилията на Вашите треньори и изразявам благодарност и признание към всички тях и към Вашите близки за подкрепата и отдадеността, с които са Ви мотивирали да се реализирате в спорта и да достигнете до най-високите му върхове.

Скъпи състезатели,

Вашите изключителни постижения, съчетанията, които изиграхте и предизвикахте еуфория в залата, са доказателство за това, че зад големите успехи се крият неуморен труд и несломим дух, за които заслужавате признание.

Благодаря на всички Вас, че с успехите си мотивирате много млади хора да спортуват и давате стимул на бъдещите спортисти на България да покоряват света!

Пожелавам Ви здраве и много нови успехи, с които да прославяте страната ни".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    6 0 Отговор
    Kakва бутафория!! Стария мерзавец е решил да се подмаже.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Червената шапчица

    1 1 Отговор
    Втори златен медал за България на Световната купа по спортна гимнастика във Варна. Йордан Александров спечели златен медал на финала на висилка. В спортната гимнастика участват и мъже... а в художествената гимнастика няма мъже, освен Рейчъл Стоянов... що така, ве... не е демократично...
  • 4 Червената шапчица

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дупничанин":

    Тиквата на Сесил май беше...
  • 5 я пак

    1 0 Отговор
    изпрати поздравителен адрес...?!?
  • 6 дедо Флашко

    0 0 Отговор
    Сетила се Мара да се пообара.