Last news in Fakti

29 Май, 2024 09:51 771 1

Левски ще се раздели с нападател срещу 2 млн. евро

  • рикардиньо-
  • левски-
  • футбол

През последните 6 месеца Левски отхвърли реални оферти за нападателя

Левски ще се раздели с нападател срещу 2 млн. евро - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще се раздели в най-скоро време с основния си нападател Рикардиньо, пише “Мач Телеграф”. Към бразилеца има интерес от няколко клуба, а към момента ръководството на “сините” се старае да вдигне цената му. Очаква се Рикардиньо да бъде продаден за близо 2 000 000 евро.

През последните 6 месеца Левски отхвърли реални оферти за нападателя. Една от тях беше от Виктория (Пилзен), който даваше 500 000 евро. От чешкия клуб бяха уточнили в официалния документ, че са готови да платят и повече пари, а предложението е само стартово.

Няколко руски клуба също искат Рикардиньо и на този етап са склонни да извадят над милион евро за правата му. Очаква се през следващия месец да има развръзка около трансфера на бразилеца.

През сезона в efbet Лига Рикардиньо изигра 31 мача и вкара 9 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    Парите са добри за този нападател със средни способности.Да не се увълчват шефовете,ами да вземат парите и да купят 3-4 обещаващи бразилчета.И да отделят пари за школата,че както са я подкарали факторите в България,в скоро време няма да имаме хора за националния отбор.