Last news in Fakti

1 Юни, 2024 07:45 997 2

Ръководството на ЦСКА 1948: Вече сме там, където ни е мястото – в Европа!

  • цска-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • лига на конференциите

С една от най-големите легенди на ЦСКА начело на тима, както и с отбор, пълен с млади момчета от школата

Ръководството на ЦСКА 1948: Вече сме там, където ни е мястото – в Европа! - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА 1948 не скри задоволството си от факта, че през новия сезон тимът отново ще играе в Европа. В решителния бараж за класиране в европейските клубни турнири, тимът на Валентин Илиев надделя над ЦСКА с 2:0 и си осигури място в предварителните кръгове на Лига на конференциите.

Ето какво написаха „червените” след успеха си на стадион „Васил Левски”

ЦСКА е отново там, където му е мястото - в Европа! През този сезон преминахме през абсолютно всички емоции. Дълга серия без победи, злощастна загуба на финала за Суперкупата… Но накрая надделя най-силната емоция, а именно радостта от това да ликуваме заедно завръщането на армейците в европейските клубни турнири!

С една от най-големите легенди на ЦСКА начело на тима, както и с отбор, пълен с млади момчета от школата.

Само с думи не можем да опишем това, което ни се случи и продължава да ни се случва. Но за това футболът е велика игра и за това ЦСКА е отборът на нашите сърца!

Армейци, благодарим ви, че избрахте честния път към върха! Знаем колко е трудно да подкрепяш отбора си въпреки всичко и поради тази причина оценяваме факта, че вие нагледно показвате какво е армейският дух и не се предавате, както не се предадоха и футболистите през този сезон! Ще се видим в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    10 20 Отговор
    А тирейци ще се видят в Ловеч.
  • 2 Порно

    6 20 Отговор
    Двата софийски цирея са вън от Европа, кеф