Last news in Fakti

1 Юни, 2024 11:02 1 547 11

Пещерни хора и патогенни мутации..

  • цска-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • лига на конференциите-
  • бараж-
  • бфс

ЦСКА играе с ЦСКА - гениално! Нещо като "Бацилус булгарикус", на друго място не може да вирее

Страхотен сезон е пролетта! Птички пеят, а времето е прекрасно и лопатите за сняг са изнесени от стадионите. Част от футболната публика обаче е разочарована, защото на практика това ограничава оръжейния арсенал и възможностите за изява!?

Може би на този етап, някой в тази странна държава, най-после ще се запита:"- Докога"? Какво още трябва да се случи, за да се стреснем и да вземем адекватни мерки!? Пак ли "Последно предупреждение"? Световният футбол върви напред и всички ни изпревариха. Дори не говорим за съседите и за страните от нашата черга. Градове-държави с население колкото Ловеч, ни задминаха съвсем безапелационно и категорично!?

Като стана въпрос за ловешките научни среди, та се сетих за генното инженерство и опитите да се манипулира ДНК-то. Целта е да се произведат гени с нови по-добри характеристики. Поръчковите журналисти все ни говорят за ДНК-то на два отбора, дето се отличавало от ДНК-то на другите!? Служебно назначените за грандове играели само за победа и участието в ЕКТ им се полагало!? Другите отбори не са важни, те излизат да играят не за победа, а може би за здраве!?

Упорито се внушава на населението, че без бившите грандове световния футбол щял да рухне. Тъкмо тази година щяхме да разберем, дали е вярна тази теза, защото и двата важни отбора останаха извън евротурнирите. Тук обаче се намеси науката.Оказа се, че след дългогодишна непосилна работа над патогенните мутации, е постигнат блестящ резултат! Клонирани са два отбора с ДНК на постоянен победител.

ЦСКА играе с ЦСКА и без значение от резултата ЦСКА се класира за Европа! Това е гениално решение и е възможно само в България! Нещо като "Бацилус булгарикус", на друго място не може да вирее.

Едно от най-трудните неща на този грешен свят е, чувството за самооценка. Дали ще имаме силата да се усетим и да опитаме, да намерим вярното решение? Едва ли!? По всичко личи, че ни харесва да сме на дъното и дори копаем да стигнем още по-надолу. Не е ясно дали сме в пещерния период, защото отношенията ни са пещерни!? Водеща е диващината! Доста често обаче се обстрелваме с ракети, а това е модерна, съвременна технология.

Пещерните хора не са познавали реактивната енергия, а по трибуните на нашите стадиони се стреля, срещу хора!? Дали това също е научен прогрес не знам, а няма кой да ми каже!? Институциите мълчат.

Със сигурност институциите пак ще си затворят очите. Все пак става въпрос за един от недосегаемите отбори. За недосегаемите правилата са други, а често въобще няма правила!? Те могат да трупат дългове и това да им се разминава. В милата ни Родина все за промяна се говори. Във футбола съвсем наскоро се даваха обещания, че промяната идва и този път дори може да е към добро!? Сега е моментът да видим!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    30 2 Отговор
    Българският футбол трябва да се закрие. Освен да се ползва за черно тото и да се ползват агитките за политически цели, за друго не става. А, и да се гушат ония алкохолици - "героите от 94та"

    Коментиран от #9

  • 2 ЧервенаФуражка

    20 3 Отговор
    мутренски фалшив отбор, закривай ........
  • 3 ЖЕКО

    17 3 Отговор
    СИНИТЕ НАРКОМАНИ СЕ РАДВАТ ЧЕ ИМА И ПО ПРОСТИ НАРКОМАНИ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕЗИ НА ЦСКА
  • 4 Стадион Българска армия

    12 1 Отговор
    Да върнат казармата и да мобилизират хулиганите.
  • 5 Гуцката

    12 0 Отговор
    Когато хора които не разбират от футбол се занимават с футбол, цирка е налице. Обединение!? Никога. Уинбет и Ефбет да се обединят!? Фантастика. А, къс по паса на компаниите за спортни залагания генерират черно тото, пари без данъци и хазартно- финансови зависимости. Принадената стойност е лумпени, наркомани и деградация.
  • 6 Сандо

    6 2 Отговор
    Нелошо,но повърхностно писание.Все пак радостно е,че се появява.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Някой

    2 5 Отговор
    И какво като в България има 2 отбора ЦСКА, също така у нас има 2 отбора Ботев в първа лига, а в Германия има няколко Байерн.

    Проблема е, че ЦСКА е рожба на съветската окупация. От мен, ако зависеше нямаше да има нито един отбор ЦСКА в България. А отбора щеше да се казва "Слава" . Преди съветската окупация футболния клуб на бг армията се е казал "Слава". Не знам по заповед на Москва или пък от сервилност, бг комуунистите са направили "българско" ЦСКА. Сърбите са по-големи приятели с Москва от българите, но не са сервилни и са си кръстили тяхното ЦСКА Цървена звезда.

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Здрасти

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боби":

    Не целия бг футбол, а само футболните отбори на Наско Сираков и Гриша Ганчев=Валтер Папазки.

    А също и футболниия Миньор Перник, като в Перник трябва със закон да им се забрани за вечни времена на пернишките муто-хулигани да имат футболен отбор.
  • 10 Забравил

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Някой":

    си да споменеш и Путин. Каква окупация те гони? Нали отбора фалира, защо новият отбор неистово се държи за името ЦСКА. Армията ни отдавна няма нищо общо с частното футболно дружество.
  • 11 Стършел

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Някой":

    Да питам, за един преател-за кое ЦСКА викат софиянци от двете?! Да, има еднакви имена на много отбори по света, но в един град едвали! Пак мафиотски простотии, които само баети Ганя мож направи.