Last news in Fakti

1 Юни, 2024 17:20 1 372 4

Хамилтън разкри как е щял да загине на Хаваите

  • формула 1-
  • люис хамилтън-
  • спорт-
  • хавай

Британецът е почитател на екстремните спортове и разказа в предаването „First We Feast”, в което гостите пробват все по-пикантни храни, как е решил, че ще загине докато е карал сърф на Хаваите

Хамилтън разкри как е щял да загине на Хаваите - 1
Снимка: БГНЕС

7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън среща риска всеки ден, когато се състезава, но и извън трасетата не бяга от опасностите. Британецът е почитател на екстремните спортове и разказа в предаването „First We Feast”, в което гостите пробват все по-пикантни храни, как е решил, че ще загине докато е карал сърф на Хаваите.

„Карахме заедно с Кели Слейтър на Хаваите, вълните бяха 7 метра високи и Кели ми каза: „Няма начин да се измъкнеш оттам. Ти си луд” – припомни си Люис. – Аз реших да опитам, засилих се към вълната, която ме дръпна към смъртоносната зона. Водата ме засмука, обърнах се и видях, че към мен идват още четири вълни. Тогава си казах: „Край, всичко приключи”.

След това Хамилтън разказа в подробности как се е развил инцидентът.

„Скочих от дъската, гмурнах се и се хванах за рифа, чух как вълната се сгромолясва над мен – допълни пилотът. – Дъската ми се откъсна и се счупи на две. Излязох на повърхността, за да си поема въздух и тогава дойде следващата вълна и пак се гмурнах и се хванах за рифа. После дойде още една вълна, три пъти излизах и се гмурках, останах без въздух, едва не се удавих, но успях да се измъкна с плуване оттам. След това си казах, че професионалните сърфисти наистина правят опасни неща.”


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    6 1 Отговор
    Разминал се е с малкия Дявол БОГ го е Спасил
  • 2 камилартън

    1 2 Отговор
    яздиш си кротко в пустинята и така до старини
  • 3 Никол Шерцингер

    2 1 Отговор
    От дехидратация.
  • 4 фАНТОМасс

    0 1 Отговор
    Това по негови думи ли е ?
    Че той си е герой , направо да не повярваш !
    Ако можеше такива чудеса и на пистата да прави , а не разни слабаци да го бият с разлика и с по-лоши коли !