Last news in Fakti

2 Юни, 2024 15:59 1 942 3

Новак Джокович след драматичната победа на Ролан Гарос: В един момент не знаех какво да правя

  • новак джоковия-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • ролан гарос-
  • лоренцо музети

Бях в голяма беда до четвъртия сет

Новак Джокович след драматичната победа на Ролан Гарос: В един момент не знаех какво да правя - 1

Новак Джокович призна, че е бил изненадан от играта на Лоренцо Музети в епичния мач между двамата на Ролан Гарос. Сърбинът успя да обърне развоя на мача, въпреки че изоставаше с 1:2 сета, в двубой който продължи до ранните часове на неделния ден.

„Бях в голяма беда до четвъртия сет. Лоренцо направи всичко възможно да се чувствам неудобно на корта. В един момент просто не знаех какво да правя, той връщаше всяка една топка, записваше уинъри. Определено обаче публиката ме върна в мача. При 2:2 в четвъртия сет публиката започна да скандира моето име и от този момент, в мен дойде нова енергия. Казах му, че може да се гордее с играта си. Това е най-добрият тенис, който съм виждал от него. Ако продължи да играе по този начин, той ще има светло бъдеще пред себе си”, коментира Джокович.

„Винаги в живота си съм правил нещо, когато всички са ме отписвали. Това ме мотивира още повече. Толкова много пъти в кариерата си вече съм показвал от какво съм направен. Все още обаче турнирът не е свършил”, каза още Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    17 1 Отговор
    Надал много страда. А съпругата на Ноле полудя от кеф в 3 часа и 6 минути тази сутрин... Джокович е велик и горд сърбин...
  • 2 Червената шапчица

    11 0 Отговор
    Victory belongs to the most tenacious - победата принадлежи на най-упоритите - Roland Garros
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Втория сет ри 4:1 за джокович видях мача в 3 сета и си легнах.Пърния сет бе класика и не знам защо се измислят такива небивалици.сега глесах Алкарас.....едновреме нямаше шахматист загубил от мен....да не е болен....или...да е ималспечелена позиция....сега али асиме бил ...контузен......Алкарас го контузи психически със силна игра,а не физически!На високо ниво в тениса стават огромни шашми щото се разпределят яки пари.В момента когато Цици победи алкарас ще се окаже ,че и алкарас е контузен.....