Last news in Fakti

5 Юни, 2024 10:10 760 0

Виктор Осимен отново близо до Арсенал

  • наполи-
  • виктор осимен-
  • арсенал-
  • футбол

В последните дни се появиха информации за интерес на "артилеристите" към нигерийския таран

Виктор Осимен отново близо до Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС


Нападателят на Наполи Виктор Осимен е все по-вероятно да продължи кариерата си в Арсенал. В последните дни се появиха информации за интерес на "артилеристите" към нигерийския таран, а сега "Гадзета дело Спорт" също потвърждава за това.

Не е тайна, че Микел Артета иска да подсили отбора си именно в предни позиции. Той иска да има стабилен реализатор в състава си, който да бъде на върха на атаката. Още повече, че в клуба обмислят раздяла с някого измежду Еди Нкетия, Габриел Жезус и Емил Смит Роу. Затова на "Емиратс" вече са насочили поглед към Осимен.

25-годишният нападател е в плановете и на Челси. "Сините" от Лондон обаче са в по-трудна финансова ситуация в момента след големите харчове на клуба в последните два трансферни прозореца. Сега на "Стамфорд Бридж" са ограничени от правилата за Финансов феърплей и не могат да и позволят да бъдат толкова разточителни, така че трудно биха платили откупната клауза на Осимен, която е около 130 млн. евро.

В същото време в Арсенал вече имат план как да осигурят нужната сума за този трансфер. В клуба планират да се разделят с няколко по-ненужни играчи, като така се надяват да съберат по-голямата част от парите, необходими за привличането на Осимен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА