Last news in Fakti

7 Юни, 2024 15:18 774 1

Турският Сакаряспор решава за Здравко Димитров до края на месеца, Левски чака 150 хил. евро

  • здравко димитров-
  • футбол-
  • левски-
  • сакаряспор

Сакаряспор има клауза, според която може да откупи правата на Димитров

Турският Сакаряспор решава за Здравко Димитров до края на месеца, Левски чака 150 хил. евро - 1

Турският Сакаряспор има време до края на месеца, за да реши дали ще задържи Здравко Димитров в състава си и за следващия сезон. 25-годишното крило игра под наем в отбора от Левски през втората половина от миналия сезон.

Сакаряспор има клауза, според която може да откупи правата на Димитров. Тя е на стойност 150 хил. евро и е валидна до края на месеца, твърди журналистът Фуркан Каракузу.

Българинът изигра много силен полусезон за турския клуб, като в 19 мача вкара три гола и направи 4 асистенции. Той беше с основна заслуга за третото място в крайното класиране на Първа лига, което даде право на бараж за влизане в Суперлигата. Сакаряспор обаче отстъпи на Бодрумспор с 1:3 след продължения в решителния мач, като Димитров беше автор на попадението за своя тим.

Сериозен интерес към Здравко Димитров има и от три други клуба от Първа лига, гласи още информацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варналията

    0 2 Отговор
    Знаем,че Сакаряспор е турски отбор... с едно-две изключения миналият век Лефски от Подуене продава играчите си само в Република Турция.