Last news in Fakti

13 Юни, 2024 20:42 981 1

Ютубърът Джейк Пол все пак ще се бие на 20-и юли

  • ютюбър-
  • джейк пол-
  • бие-
  • мач-
  • боец-
  • майк пери

Бившият боец на UFC в полусредна категория Майк Пери ще замести легендата на бокса Майк Тайсън в сблъсъка с ютубъра-боец Джейк Пол на 20-и юли

Ютубърът Джейк Пол все пак ще се бие на 20-и юли - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Бившият боец на UFC в полусредна категория Майк Пери ще замести легендата на бокса Майк Тайсън в сблъсъка с ютубъра-боец Джейк Пол на 20-и юли.

Новината идва от спортната медия “Happy Punch”, която се позовава на свои източници в щаба на Джейк Пол. Все още информацията не е потвърдена официално, пише sportal.bg.

Железния Майк и 28-годишният инфлуенсър трябваше да премерят сили на ринга в Арлингтън това лято, но бившият световен шампион по бокс в тежка категория се оттегли от сблъсъка поради здравословни проблеми. Първоначалната информация от организаторите на битката бе, че все пак Тайсън и Пол ще премерят сили на 15-и ноември.

До такъв двубой може и да не се стигне, ако Джейк Пол не се справи с трудния съперник пред себе си през месец юли. Майк Пери има 15 битки в UFC, а във веригата за бокс без ръкавици “Bare Knuckle Fighting Championship” е в серия от 5 успеха в 5 двубоя, като в 2 от тях нокаутира бивши шампиони на UFC (Люк Рокхолд, Еди Алварес).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анон

    3 0 Отговор
    сички безработни ли станаха инфлуенсъри в тубата :)))