Last news in Fakti

17 Юни, 2024 08:29 1 057 1

Легенда предупреди Италия

  • фабио капело-
  • футбол-
  • италия-
  • евро 2024

Когато имаме съперници от различен калибър от Албания пред нас, ще видим какво ще се получи

Легенда предупреди Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Въпреки победата на Италия над Албания с 2:1 на старта на Европейското първенство по футбол, бившият италиански треньор Фабио Капело смята, че тимът, воден от селекционера Лучано Спалети ще има много по-сериозни препятствия на турнира в лицето на Испания и Хърватия.

"Когато имаме съперници от различен калибър от Албания пред нас, ще видим какво ще се получи", заяви бившият наставник на Милан, Рома и Юветус, цитиран от италианското издание Tuttosport.

"Зависи дали ще имаме скорост, тъй като все още не съм видял дали нашите защитници са достатъчно бързи", добави Фабио Капело.

Италианците ще се изправят срещу състава на Испания в четвъртък в Гелзенкирхен във втория си двубой от групата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Аз не гледам койкак напада ,а как играе в ЗАЩИТА!Ако не бе смешният автогол на германия бих ги сложил за фаворити,но от изиграните мачове за купата най достойни са до момента англосаксите,Испанците ,а после е Италия , след това са дойчовците.Очаквам добра игра в защита от турция и украйна.Холандия има слаба защита за мен те нямат шансове.чудя се между англосакси и франсета кой ще е финалист срещу дойчовците!вече знаете финала!